Llanez sprak met spelers van PSV en Ajax: ''Bevalt hen heel goed''

1
Llanez sprak met spelers van PSV en Ajax: ''Bevalt hen heel goed''

SC Heerenveen wist zich dinsdag op te versterken met de 19-jarige Ulysses Llanez, die met rugnummer 7 zal gaan spelen in het Abe Lenstra Stadion. De behendige buitenspeler komt bij de ploeg van trainer Johnny Jansen direct in aanmerking voor een basisplaats. 

"Toen ik van de interesse van Heerenveen hoorde, was ik daarom gelijk enthousiast", vertelt hij op de website van Voetbal International. "Ik kende de club ook van spelers als Hakim Ziyech en Michael Bradley. Zij zijn nu grote namen, maar ze zijn hier begonnen. Dat is een goed teken voor een jonge speler", aldus Llanez. 

Hij hoorde van zijn landgenoten Richie Ledezma, Chris Gloster (PSV), Alex Mendez en Sergiño Dest (Ajax) bovendien positieve verhalen over het voetbal in Nederland. "Het spelen hier bevalt hen heel goed", erkent hij. "Nederland is een goed land voor jonge spelers, hebben ze mij vaak verteld", vervolgt Llanez, die vooral veel contact heeft met Mendez. "Hij is als een broer voor me. We zijn heel erg close."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Sep 2020 om 17:59
    Nou lijkt die Mendez ook totaal niet door te breken volgens de kenners dus dat kan evt nog iemand zijn om op te pikken ;)
woensdag 27 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›