''SC Heerenveen profiteert van interesse in twee bepalende spelers''

3
''SC Heerenveen profiteert van interesse in twee bepalende spelers''

SC Heerenveen profiteert flink van de interesse van buitenlandse clubs in sterkhouders Chidera Ejuke en Joey Veerman. De marktwaarden van de beide spelers zijn flink gestegen, zo meldt Transfermarkt.

"SC Heerenveen profiteert van de interesse in twee bepalende spelers", zo valt te lezen op de website van Transfermarkt. "Chidera Ejuke wordt in verband gebracht met een miljoenentransfer naar onder meer Olympique Marseille en ziet zijn waarde daardoor stijgen van 4 miljoen naar 5,5 miljoen."

Ook de de marktwaarde van middenvelder Joey Veerman schiet omhoog vanwege binnen- en buitenlandse interesse in de Volendamse speler. "Joey Veerman heeft de interesse inmiddels alweer achter zich liggen na het tekenen van een nieuw contract, maar stijgt alsnog het meeste in waarde van alle Friese contractspelers: met 1,8 miljoen erbij is hij nu 5 miljoen euro waard."

Naast Ejuke en Veerman stegen nog drie spelers in waarde: Joaquin Fernandez (100.000 euro, was onbekend), Rein Smit (75.000 euro, was onbekend) en Jaimy Kroesen (50.000 euro, was onbekend).

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Aug 2020 om 22:48
    Het is stil rondom Heerenveen en transfers... Stilte voor de storm? Of is Hamstra met vakantie?
  • 12 Aug 2020 om 17:23
    Gaan jullie nu echt dat nattevingerwerk spul als serieus nieuws posten?!Jan en alleman had/heeft daaro invloed op wat de "marktwaarde" zou zijn. Een potje geen knikker geraakt; hoppa, 5 ton er af.
  • 12 Aug 2020 om 16:28
    Doe bij ejuke mar 10 miljoen dr bij