Mulder blij met terugkeer: ''Het avontuur gehad waarvan ik droomde''

0
Mulder blij met terugkeer: ''Het avontuur gehad waarvan ik droomde''

Na zijn Engelse avontuur is Erwin Mulder terug gekeerd bij SC Heerenveen. Zijn gezin was een grote reden om voor een terug keer naar Nederland te kiezen.

"Ik heb mijn avontuur gehad waar ik van droomde. Spelen voor een club in de Premier League, spelen in Engeland. Toen ik zo oud was als James, was dat al een wens van me. En ik heb het waar kunnen maken", vertelt Mulder aan het Friesch Dagblad.

Dat hij zelf nooit in de Premier League heeft mogen keepen, doet niets aan dit avontuur af. "Dat is jammer, maar de hele ervaring zelf was geweldig. Ik heb bijna alle stadions van binnen gezien, de sfeer mogen beleven en in mijn tweede seizoen veel wedstrijden gespeeld op het tweede niveau", geeft hij aan. "Ik ben er echt een betere keeper geworden, ook al vind ik dat ik wel meer wedstrijden had moeten keepen."

In Friesland sluit hij meteen aan bij de selectie. "Ik wilde wel meteen aansluiten, want de voorbereiding is belangrijk", zegt Mulder. "We gaan op zoek naar een leuk huisje in de buurt en ik kijk er naar uit om hier weer wedstrijden te mogen spelen. Hopelijk wel voor publiek, want die lege stadions zijn niks voor mij."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›