''Ik snap dat iedereen ambities heeft, maar dat heeft de club ook''

0
''Ik snap dat iedereen ambities heeft, maar dat heeft de club ook''

Er heeft zich nog geen enkele club concrreet gemeld voor Joey Veerman, maar iedereen bij SC Heerenveen weet dat dit een kwestie van tijd zal zijn. Technisch manager Gerry Hamstra ziet Veerman hoe dan ook graag zo lang mogelijk in het pompeblêdenshirt spelen.

Om die reden heeft Hamstra ook recent met de zaakwaarnemer van Veerman gesproken over een verbeterd contract. Algemeen directeur Cees Roozemond lijkt daarover positief gestemd. "Of hij blijft? Als het de nuchtere Volendammer is die we denken dat hij is, dan mag je daar vanuit gaan. Toch, Gerry?", reageert Roozemond in de '100 jier'-special van SC Heerenveen.

"Joey ligt nog drie jaar vast maar we willen ook een signaal geven dat we heel tevreden zijn", vervolgt Hamstra. "Hij is er nu een jaar maar heeft nog geen driekwart seizoen op het hoogste niveau gespeeld. Dus ik snap dat iedereen zijn wensen en ambities heeft, maar dat hebben wij als club ook", aldus de 50-jarige Hamstra, die niet van plan is om Veerman zomaar te laten gaan.

"We willen graag verder met een geraamte, dus we willen hem graag behouden. We zijn gewoon in gesprek", besluit Hamstra, die verder niet in wil gaan op de inhoud van de gesprekken.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›