Jansen adviseert Veerman: ''Denk dat hij hier nog niet klaar is''

0
Jansen adviseert Veerman: ''Denk dat hij hier nog niet klaar is''

SC Heerenveen is de voorberieding op het seizoen begonnen, maar het is duidelijk dat de Friezen nog niet klaar zijn voor de start van de Eredivisie. De eerste selectie van trainer Johnny Jansen bestond maandag uit vijftien man en daar moet dus nog wat bij.

De eerste versterking speelt woensdag nog een wedstrijd in Engeland en kan daarna theoretisch gepresenteerd worden: doelman Erwin Mulder. "We zijn dichtbij de komst van een keeper met wie ik heel wijs ben", vertelt trainer Johnny Jansen in de Leeuwarder Courant. "Het zou mooi zijn als de tweede doelman die we aantrekken de eerste keeper op de huid zit. We willen dat ze elkaar beter maken."

Ondertussen speelt ook altijd de vraag of er nog spelers gaan vertrekken. "Het is ongewis rond een aantal van mijn spelers die goed in de markt liggen, maar daar hebben we mee te dealen. Wat Veerman betreft: ik hoop natuurlijk dat hij blijft, want ik denk dat hij hier nog niet klaar is. Hij kan nog meer voor ons betekenen dan wat hij al heeft laten zien in zijn eerste seizoen. Maar hij bepaalt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›