Veerman: ''Ik denk vaak: hoe komen jullie hier in godsnaam op?!''

1
Veerman: ''Ik denk vaak: hoe komen jullie hier in godsnaam op?!''

Het zijn felbegeerde transferdoelwitten, maar maandag stonden ze nog gewoon op het trainingsveld van VV Jubbega. Aanvallder Chidera Ejuke (22) en middenvelder Joey Veerman (21) zijn nog altijd contractspelers van SC Heerenveen. 

Als aan Ejuke de vraag wordt gesteld of hij verbaasd is dat hij nog steeds voor SC Heerenveen voetbalt, moet hij lang naar de juiste woorden zoeken. "Natuurlijk ben ik nog hier", lacht Ejuke in gesprek met FOX Sports. "Het is fijn om me weer voor te bereiden op een nieuw seizoen."

Joey Veerman is een stuk opener over zijn huidige situatie. "Voor mij is het best normaal dat ik hier nog ben", reageert hij nuchter. De 21-jarige middenvelder werd in de media in verband gebracht met clubs als Club Brugge en Feyenoord.

"Er worden ook veel dingen geschreven, waarvan ik denk: hoe komen jullie hier in godsnaam op?!", lacht Veerman. "Wat er van waar is? Zolang niemand zich nog bij Heerenveen heeft gemeld, dan is er allemaal niks van waar. En volgens mij heeft er nog geen club zich voor mij bij Heerenveen gemeld." 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Jul 2020 om 21:07
    • Quote van
      Deze quote is verwijderd.
    Scoop!
vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›