''Ik zou hem als Heerenveen zijnde makkelijk durven te halen''

3
''Ik zou hem als Heerenveen zijnde makkelijk durven te halen''

ADO Den Haag-speler Shaquille Pinas kan deze zomer zomaar eens een transfer gaan maken. Met nog een éénjarig contract en vermeende interesse van onder meer AZ en FC Utrecht, lijkt de kans groot dat de 22-jarige centrumverdediger gaat vertrekken.

Bij Voetbalpraat op FOX Sports zijn ze erover verbaasd dat Pinas nog steeds bij ADO speelt. "Die heeft nog een eenjarig contract en zullen ze moeten verkopen, want dat is de enige met waarde die ze op het veld hebben staan", begint voetbalcommentator Vincent Schildkamp. "De rest van de selectie is vrij oud. Er zijn wel spelers gehaald maar allemaal transfervrij omdat er geen geld is om iets te doen."

"Misschien zou dat veranderen als je een klapper maakt met Shaquille Pinas, alleen zal dat ook geen tien miljoen euro zijn, schat ik zo..." Presentator Fresia Cousiño Arias denkt dat SC Heerenveen ook wel iets voor Pinas kan zijn: "Ik zou hem als Heerenveen of Twente zijnde makkelijk durven te halen." Schildkamp is het met haar eens: "Die zou naar het linkerrijtje Eredivisie moeten."

Pinas heeft tot nu toe 48 Eredivisieduels achter zijn naam staan en speelde eerder ook voor FC Dordrecht en in de jeugd van Feyenoord.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Jul 2020 om 16:02
    Als hij niet teveel kost. Wij hebben (net als Twente) weinig te besteden vooralsnog
  • 10 Jul 2020 om 13:41
    Ik zou hem halen (als het mogelijk is) ADO heeft ook versterking nodig dus geld
  • 10 Jul 2020 om 11:10
    Wel een leuke speler