Wordt Bosnische kampioen volgende club Doan Van Hau?

1
Wordt Bosnische kampioen volgende club Doan Van Hau?

Een nieuwe ontwikkeling rondom huurling Doan Van Hau: volgens berichten uit Vietnam kan de linksback zijn carrière mogelijk voortzetten in Bosnië. Regerend landskampioen FK Sarajevo zou Van Hau op de korrel hebben, zo schrijft onder meer Dan Viet.

De interesse voor Van Hau zou mede komen omdat de eigenaar van Sarajevo de Vietnamese zakenman Nguyen Hoai Nam is. Ook in een eerder stadium zou hij al enkele Vietnamese voetballers hebben benaderd om bij zijn club in Europa te gaan voetballen.

Een voordeel voor Sarajevo FK is dat het niet aan de strenge Nederlandse regels hoeft te houden voor spelers buiten de Europese Unie. Hierdoor hoeft Van Hau in Bosnië niet minimaal 426.000 euro op jaarbasis te verdienen.

Ondertussen heeft Hanoi FC, de club die Van Hau het afgelopen seizoen verhuurde aan SC Heerenveen, aan de Friezen laten weten dat het voor 15 juli duidelijkheid wil hebben over de toekomst van Van Hau. Heerenveen wil graag met de Vietnamese international door, maar kan dat niet zonder sponsoren.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Jul 2020 om 17:16
    Laat die jongen maar gaan. Hij is gewoon te duur voor SCH. Kies liever voor jong talent
zaterdag 12 september 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›