Hanoi FC wil deel salaris Van Hau betalen: ''Hopen alles op te lossen''

4
Hanoi FC wil deel salaris Van Hau betalen: ''Hopen alles op te lossen''

SC Heerenveen is met Hanoi FC in gesprek over een nieuwe deal rondom Doan van Hau. Vo Le Trung, directeur van de Vietnamese club, hoopt snel duidelijk te krijgen vanuit Friesland.

"Hanoi heeft toegezegd financiële steun te zullen verlenen. Maar Heerenveen moet Van Hau behouden voor het voetbal, niet voor de handel. We hebben een brief gestuurd naar Heerenveen met het verzoek op te schieten. We hopen alles snel op te lossen", zo begint Le Trung bij VN Express.

Mogelijk gaat Hanoi FC een deel van het salaris van Van Hau meebetalen. "Van Hau is een jonge, getalenteerde speler", zo weet de bestuurder. "Hij wil blijven voetballen in Europa. Maar als dit niet lukt, dan begrijpt hij dat waarschijnlijk. Dan heeft hij zijn best gedaan."

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 6 Jul 2020 om 18:44
  • Quote van 5 Jul 2020 om 18:38
   Robben tegen van Hau. Iets beters ga je niet zien de komende jaren.
  Ik denk dat Robben na het eerste duel weer in het ziekenhuis ligt dan ;)
 • 6 Jul 2020 om 00:25
  Appart dit gedoe rondom een speler. Iemand is goed genoeg of heeft de potentie omdat te worden of is/heeft dat niet. In Vietnam willen ze blijkbaar wel erg graag dat Van Hau in Europa doorbreekt. Denk toch niet dat Hamstra en Jansen in hem de opvolger van Botman zien.. maar wie weet.
 • 5 Jul 2020 om 19:25
  misschien moeten ze mailen gaat sneller dan een brief ;)
 • 5 Jul 2020 om 18:38
  Robben tegen van Hau. Iets beters ga je niet zien de komende jaren.