Kotarski naar SC Heerenveen? ''Misschien niet zo'n heel raar idee''

4
Kotarski naar SC Heerenveen? ''Misschien niet zo'n heel raar idee''

Door het vertrek van Filip Bednarek naar Lech Poznan heeft SC Heerenveen momenteel geen keepers meer in de selectie. Eerste doelman Warner Hahn besloot al eerder zijn contract niet te verlengen en ook derde keeper Trevor Doornbusch is transfervrij.

"SC Heerenveen moet dus op zoek naar een volledig nieuwe keepersgroep", weet ook journalist Chris Tempelman van Voetbal International. Er is interesse voor Luuk Koopmans van ADO Den Haag, maar die is niet gratis. "Dat Heerenveen eerst zal moeten verkopen lijkt duidelijk aangezien de club er financieel niet florissant voor staat."

De journalist ziet bij Ajax nog wel twee doelmannen rondlopen voor de Friezen. "De Kroaat Dominik Kotarski van (Jong) Ajax is jong en heeft potentie. Met ook Kjell Scherpen onder contract zou een uitleenperiode voor Kotarski aan een Eredivisieclub misschien niet zo’n heel raar idee zijn. Bij een club als SC Heerenveen of Willem II kan hij zelf aantonen toe te zijn aan een kans als eerste keus."

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 10 Jun 2020 om 11:00
  Stekelenburg is na dit seizoen transfervrij. Lijkt mij een goede oplossing. Ervaren en betrouwbaar. Kan daarna Koopmans het overnemen
 • 9 Jun 2020 om 13:05
  Stabiliteit op de keeperspositie zou prettig zijn, dus een oplossing voor een aantal seizoenen. Van der Steen vond ik een goede.
 • 9 Jun 2020 om 12:20
  Ik zou zelf voor een doelman met iets meer ervaring gaan. Ook omdat de verdediging van Heerenveen vaak uit vrije jonge spelers bestaat die de nodige sturing van achteruit nodig hebben.
 • 9 Jun 2020 om 12:19
  Haha grappenmakers. Botman was bedoeld als goedkope opvulling. Echter pakte dit goed uit door de blessure van Hoegh. Botman heeft zich bewezen en was meer dan een goede speler was voor ons. Dat zie ik bij deze jongen niet gebeuren. Plus een keeper heeft ervaring nodig vind ik qua aansturen van de verdediging. Deze jongen hoef ik hier niet te zien mits er een Lammers constructie achter zit bij een toekomstige transfer of het eerste kooprecht.
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›