Zwarts gevleid door interesse: ''Maar eerst moet Ejuke verkocht worden''

0
Zwarts gevleid door interesse: ''Maar eerst moet Ejuke verkocht worden''

Excelsior-aanvaller Joël Zwarts is één van de spelers die SC Heerenveen op het oog heeft als versterking voor het komende seizoen. De 21-jarige Rotterdammer kan als spits uit de voeten, maar lijkt in Friesland vooral in beeld als opvolger van linksbuiten Chidera Ejuke.

Zwarts is in elk geval gevleid met de interesse vanuit Friesland, terwijl er ook een club uit het Engelse Championship heeft gemeld. "Heerenveen is een heel mooie club", reageert Zwarts in het Algemeen Dagblad. "Maar eerst moet Ejuke verkocht worden voordat ik in gesprek kan gaan. Het is afwachten."

Net als Ejuke (contract tot medio 2023) ligt Zwarts nog enige jaren vast in Rotterdam (tot medio 2022) en dus zullen er eerst met euro's gerold moeten worden voordat een transfer werkelijkheid gaat worden. "Maar bij mij heeft zich nog geen club voor Joël gemeld", stelt directeur Ferry de Haan.

Zwarts maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap van Feyenoord. In zijn eerste seizoen bij Excelsior  scoorde hij negen keer in 28 competitieduels en gaf hij acht assists.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!