SønderjyskE positief over Frederiksen: ''Hier zijn we blij mee''

0
SønderjyskE positief over Frederiksen: ''Hier zijn we blij mee''

Sinds de winterstop komt Emil Frederiksen op huurbasis uit voor SønderjyskE. Hoewel het nog onbekend is of hij ook volgend jaar voor de Deense club uitkomt, is trainer Glen Riddersholm,  wel positief over de jonge middenvelder.

Volgens Riddersholm geven Frederiksen en Julius Eskesen 'een nieuw aspect aan het spel van SønderjyskE'. De twee speelden de afgelopen periode enkele oefenwedstrijden waarin ze konden laten zien dat de club hen moest behouden. "Het duo heeft veelbelovende momenten laten zien", aldus de coach tegenover Bold.dk.

"We willen een direct en dynamisch spel spelen, en dat geven ze ons. Ze zijn goed aan de bal en de FCK-wedstrijd was een superleuke ervaring voor beiden in wat nodig is tegen een van de beste teams in de Super League. Soms lieten ze zien dat ze veel talent en een enorm potentieel hebben, maar ze leerden ook dat ze in het offensief en in de verdediging actief moeten zijn", vervolgt Riddersholm.

"Ik verwacht dat ze hierop voortbouwen zodat ze constant de nodige stappen zetten, want dit zijn spelers waar we blij mee zijn en waarvan we hopen dat ze er nog lang aan bijdragen." SønderjyskE heeft Frederiksen formeel tot 30 juni gehuurd met een optie tot koop.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›