Ook Faik hoopt op Huntelaar: ''Zou voor de groep ideale speler zijn''

0
Ook Faik hoopt op Huntelaar: ''Zou voor de groep ideale speler zijn''

Ook middenvelder Hicham Faik zou de komst van Klaas-Jan Huntelaar toejuichen. De 28-jarige aanvoerder van SC Heerenveen denkt dat de komst van de voormalige topspits (36) een boost zou betekenen voor de club en de spelersgroep.

"Iedereen hier die iets met Heerenveen te maken heeft, hoopt dat hij zal komen", begint Faik desgevraagd bij Radio Camataru, de podcast van FeanOnline. "Uiteindelijk zal het antwoord bij Huntelaar zelf liggen. Ik denk dat sowieso voor de spelersgroep het heel belangrijk zou zijn als hij zou komen."

Binnen de spelersgroep is het gerucht nog niet een groot thema. "Het nieuws kwam naar buiten toen iedereen thuis zat. Sinds we terug zijn is er nog niet heel veel over gesproken. Maar voor de groep zou het een ideale speler zijn. Hij heeft al zoveel meegemaakt... En ik denk ook voor de supporters."

Eerder lieten hoofdtrainer Johnny Jansen en technisch manager Gerry Hamstra ook al publiekelijk weten dat de transfervrije Huntelaar komend seizoen van harte welkom is in het Abe Lenstra Stadion.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›