Halilovic onthult: ''Optie om Heerenveen te verlaten in winter was er''

4
Halilovic onthult: ''Optie om Heerenveen te verlaten in winter was er''

Alen Halilovic had SC Heerenveen in januari alweer in kunnen ruilen voor Real Betis. Dat vertelt de Kroaat in een interview met Sevilla ABC. Hij besloot echter bewust in Friesland te blijven, hoewel hij op dat moment niet in de plannen van trainer Johnny Jansen voor kwam.

Halilovic is eigendom van AC Milan, dat hem afgelopen zomer aan Heerenveen verhuurde. In januari was er dus een mogelijkheid om aan dat verhuur een einde te maken en de overstap naar Real Betis te maken. "Die optie was er, maar ik wilde niet opnieuw van club wisselen", aldus Halilovic. 

Overigens is Real Betis niet de enige club waar Halilovic naartoe had gekund. "Betis, Levante en Espanyol hebben het geprobeerd. Ik wilde vechten voor een basisplaats bij Heerenveen en dat is gelukt. Ik ben blij dat ik mijn geduld kon bewaren. Het is een goede leerschool voor de toekomst geweest."

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 2 May 2020 om 11:27
  Halilovic zou bij ons nimmer als middenvelder een basisplaats krijgen. Alleen als halve buitenspeler met een zwervende rol. Hajal is eerder de opvolger van Veerman als een verbindingsspeler. Degene die de aanvallers lanceert en ook zelf aanvallend mee doet (meer nog dan Veerman).
 • 2 May 2020 om 02:08
  "Prima leerschool voor de toekomst geweest".. overduidelijk een uitspraak van iemand die niet langer blijft. Jammer maar het zij zo. Dat bied kansen voor Hajal!!
 • 2 May 2020 om 00:10
  Die knoop is al doorgehakt, gaat niet gebeuren.
 • 1 May 2020 om 22:50
  Nu nog een jaar blijven
vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›