Espejord nog niet volledig fit: ''Moeten voorzichtig met hem zijn'' Jeugdinternational tekent nieuw driejarig contract bij SC Heerenveen Update: SC Heerenveen maakt tussenstand kaartverkoop ADO-thuis bekend Halilovic legt uit: ''Ik heb hem gezegd dat ik meer moet spelen'' Veerman kritisch over vooroordelen: ''Dat slaat nergens op''

''Daarom lijkt het me logischer dat hij naar FC Twente gaat''

( 0 reacties)
''Daarom lijkt het me logischer dat hij naar FC Twente gaat''

FC Twente lijkt op sportieve gronden de favoriet te zijn om Noa Lang op huurbasis over te nemen van Ajax. Ook SC Heerenveen zou interesse hebben in de 20-jarige aanvaller, maar in het Abe Lenstra Stadion is de concurrentie op de flanken veel groter.

Mitchell van Bergen en Chidera Ejuke waren in de eerste seizoenshelft de smaakmakers. "Zij vertegenwoordigen waarde voor Heerenveen. Die gaan ze zeker nog niet wegdoen", begint voetbalcommentator Michiel Teeling. "Daarom lijkt het me logischer dat hij naar Twente gaat."

"Bij Twente kan hij aan de linkerkant spelen, want Aitor speelt in principe aan de rechterkant", vervolgt Teeling, die bijval krijgt van collega Kees Kwakman. "Twente kan sowieso wel iemand gebruiken voorin en voor Noa Lang zou dat dan ook beter zijn", adviseert hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›