Hamstra: ''Als we die buitenkans krijgen, dan gaan wij daar voor'' Derksen haalt uit: ''Die middenmoot is maar voor één ding bang'' Het voetbalhart van De Haan huilt: ''Man, ik mis het spelletje zo'' Swart: ''Leuk om een keertje naar SC Heerenveen te gaan'' KNVB: 'Op 29 juli gaan vier clubs om Europees ticket strijden'

''Daarom lijkt het me logischer dat hij naar FC Twente gaat''

0
''Daarom lijkt het me logischer dat hij naar FC Twente gaat''

FC Twente lijkt op sportieve gronden de favoriet te zijn om Noa Lang op huurbasis over te nemen van Ajax. Ook SC Heerenveen zou interesse hebben in de 20-jarige aanvaller, maar in het Abe Lenstra Stadion is de concurrentie op de flanken veel groter.

Mitchell van Bergen en Chidera Ejuke waren in de eerste seizoenshelft de smaakmakers. "Zij vertegenwoordigen waarde voor Heerenveen. Die gaan ze zeker nog niet wegdoen", begint voetbalcommentator Michiel Teeling. "Daarom lijkt het me logischer dat hij naar Twente gaat."

"Bij Twente kan hij aan de linkerkant spelen, want Aitor speelt in principe aan de rechterkant", vervolgt Teeling, die bijval krijgt van collega Kees Kwakman. "Twente kan sowieso wel iemand gebruiken voorin en voor Noa Lang zou dat dan ook beter zijn", adviseert hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!