Frederiksen in 'huur-etalage' gezet: ''Ik sta overal voor open''

0
Frederiksen in 'huur-etalage' gezet: ''Ik sta overal voor open''

De afgelopen anderhalf jaar maakte Emil Frederiksen deel uit van de eerste selectie van SC Heerenveen, maar tot een debuut kwam het nog niet. Om ervoor te zorgen dat hij wel stappen blijft zetten, mag hij de rest van het seizoen worden verhuurd.

"De laatste tijd ben ik niet erg in de buurt geweest van speeltijd, dus we zijn het eens geworden dat het goed is voor mij om mezelf ergens op huurbasis anders te laten zien", vertelt Frederiksen tegenover het Deense Viborg Stifts Folkeblad. "Soms moet je een stap terug zetten om er twee vooruit te kunnen doen. Dat is wat ik nu nodig heb."

"Ik moet een club vinden waar er ruimte is voor speeltijd. Ik denk dat ik goed genoeg ben, dus ik kijk er naar uit om ergens wat te vinden", vervolgt de 19-jarige middenvelder, die afgelopen week debuteerde voor Jong Denemarken. Voor de rest heeft Frederiksen geen groot eisenpakket. "Om heel eerlijk te zijn sta ik overal voor open. Ik wil gewoon m'n plezier terugvinden en aan spelen toekomen."

Het vinden van een club laat hij over aan zijn zaakwaarnemer en vader Søren, die ook voor SC Heerenveen werkzaam is als scout. "Ik focus mij op de trainingen en houdt m'n telefoon in de gaten als één van hen belt. Verder denk ik er niet veel over na. Ik wil graag vertrekken maar ik ben niet aan het aftellen of aan het denken dat er weer een dag voor de transferdeadline is verstreken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›