Dreyer reageert: ''Misschien dat Brighton andere plannen heeft''

2
Dreyer reageert: ''Misschien dat Brighton andere plannen heeft''

Hoewel Brighton-huurling Anders Dreyer op meer speeltijd had gerekend bij SC Heerenveen, is hij niet van plan om de club in januari alweer te verlaten. Tot nu toe kreeg hij in zes Eredivisieduels tachtig minuten de tijd om zich te laten zien.

"Ik kom steeds dichter bij het eerste elftal en heb de laatste tijd meer speelminuten gekregen. Dat is wat je wilt als voetballer. Het team doet het ook aardig goed en dan is het lastig om ertussen te komen. Maar ik voel dat ik nog wel kansen ga krijgen", vertelt Dreyer tegenover het Deense Bold.dk. "Uiteraard had ik vaker willen spelen, maar ik voel me erg op m'n plek in Heerenveen en heb het naar m'n zin."

"Op dit moment zie ik geen reden om weg te gaan in januari, maar misschien dat Brighton andere plannen heeft", vervolgt de Deense jeugdinternational, die het afgelopen seizoen aan het Schotse St. Mirren was uitgeleend. Ook daar speelde hij niet heel veel. "Brighton hoopt natuurlijk dat ik veel speel, want zij weten ook dat je daarmee jezelf het meeste ontwikkeld."

"Maar voor nu doe ik het rustig aan en ondertussen ben ik ook al drie keer in drie maanden weggeweest met Jong Denemarken", aldus Dreyer, die op 19-jarige leeftijd een belangrijke rol had bij de promotie van Esbjerg naar de Superligaen. Hij scoorde dat seizoen achttien keer (!) en gaf acht assists. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 14 Nov 2019 om 18:10
  • Quote van 13 Nov 2019 om 13:35
   Hij kan toch in Januari sowieso niet weg? (Tenzij er een clausule oid betaald word)
  Denk niet dat we er iets aan missen als hij vertrekt.. hij en Mihailovic weg en zo ruimte maken voor een centrumspits die de concurrentie met Odgaard gelijk aan kan gaan. En een back up voor Van Bergen is ook geen overbodige luxe met alleen maar de piepjonge Van der Heide voor de flanken achter de hand
 • 13 Nov 2019 om 13:35
  Hij kan toch in Januari sowieso niet weg? (Tenzij er een clausule oid betaald word)
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›