''Het zegt veel dat ze zoveel interesse hebben getoond tijdens mijn blessure''

3
''Het zegt veel dat ze zoveel interesse hebben getoond tijdens mijn blessure''

SC Heerenveen en Tromsø IL zijn al geruime tijd in gesprek over een transfer van spits Runar Espejord. Langzamerhand komen wat meer details naar buiten over de onderhandelingen. Zo willen de Noren een aanmerkelijk hoger basisbedrag dan door de Friezen geboden.

Technisch manager Gerry Hamstra wil wel meegaan in de onderhandelingen, maar dan op prestaties gebaseerde bonussen. Bijvoorbeeld een afgesproken bedrag wanneer Espejord een x-aantal wedstrijden of goals voor Heerenveen heeft gemaakt. Tromsø IL wil daar echter nog niet in mee, meldt NRK.

Espejord laat tussen neus en lippen door wel weten wat zijn voorkeur heeft: een wintertransfer naar Heerenveen. "Natuurlijk wil je jezelf op een hoger niveau testen. Het zou mooi zijn als alle partijen op een gegeven moment tot een akkoord gaan komen", laat de spits weten aan de Noorse staatstelevisie.

Hamstra wil naar verluidt de transfer snel afronden zodat er al duidelijkheid is voor de transfermarkt opent op 1 januari. Espejord kan dan ook direct mee op trainingskamp. De Noor voelt in elk geval het vertrouwen van de Friese club. "Het zegt veel dat ze zoveel interesse hebben getoond toen ik geblesseerd was."

"Mocht het zover komen, dan zal ik daar zeker serieus naar gaan kijken", besluit Espejord, die volgens de Noorse Eurosport-commentator Joacim Jonsson 'perfect in de formatie van SC Heerenveen' zou passen.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 17 Oct 2019 om 13:58
  Redactie, Reacties worden wel geplaatst maar staat geen aantal achter. Bovendien zijn ze niet als laatste reacties geplaatst. Zo lijkt het dat niemand meer iets geschreven heeft.
 • 17 Oct 2019 om 13:47
  • Quote van 17 Oct 2019 om 12:50
   Zijn er 2 Espejorden? Ik bedoel, de foto boven beide artikelen. Zijn 2 verschillende personen toch? Of zie ik dat verkeerd?
  Bij die ene foto komt ie net onder de douche vandaan en bij die andere is zijn haar netjes geföhnd ;)
 • 17 Oct 2019 om 12:50
  Zijn er 2 Espejorden? Ik bedoel, de foto boven beide artikelen. Zijn 2 verschillende personen toch? Of zie ik dat verkeerd?
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›