''Ramselaar was niet haalbaar, moeilijker kan ik het niet maken''

5
''Ramselaar was niet haalbaar, moeilijker kan ik het niet maken''

Bart Ramselaar is afgelopen zomer inderdaad in beeld geweest bij SC Heerenveen, zo bevestigt technisch manager Gerry Hamstra. De 23-jarige middenvelder koos er echter voor om PSV Eindhoven te verruilen voor zijn oude club FC Utrecht.

"Ik denk dat Ramselaar zo'n beetje bij iedereen op het lijstje heeft gestaan, dus ook bij ons. We hebben ons ook gemeld, alleen was het gewoon niet reëel. Hij was niet haalbaar, moeilijker kan ik het niet maken", vertelt Hamstra in de uitzending bij Radio Camataru, de podcast van FeanOnline.

Op de vraag of hij niet haalbaar was vanwege de transfersom of zijn salaris, is Hamstra duidelijk: "Beide." Om de creativiteit op het middenveld te verbeteren, legde Hamstra uiteindelijk in de slotweek van de transfermarkt nog Alen Halilovic (gehuurd van AC Milan) en Joey Veerman (FC Volendam) vast.

De geboren Volendammer stond al jaren op het lijstje van Hamstra, maar kwam uiteindelijk vrij laat binnen. "Joey kwam vorig jaar uit een blessure en dan kijk je toch eerst de voorbereiding aan en hij kwam daar fitter uit. Ondertussen kijk je ook hoe het in je eigen selectie zit", vervolgt Hamstra.

"Natuurlijk wil je bij de eerste training alles rond hebben, maar dat is niet meer van deze tijd. In de voorbereiding ga je op een gegeven moment serieuzere wedstrijden spelen en ga je ook beter zien wat je nog mist in een selectie en wat voor kwaliteit er nog aan toegevoegd moet worden."

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 19 Sep 2019 om 22:32
  Blijft wel een beetje wij van wc eend adviseren wc eend verhaal van hamstra
 • 19 Sep 2019 om 21:11
  Geeft ondertussen wel iets aan. 1Afvallers van (NL) topclubs hebben te hoog salaris en moeten dus boel inleveren. 2 transfersommen van boven 1,5 mln euro zijn heel moeilijk. Misschien eentje als er genoeg verkocht is. Dat beperkt nogal.
 • 19 Sep 2019 om 19:03
  • Quote van 19 Sep 2019 om 16:54
   Slap gelul over Veerman. Geen blessure Ras geen Veerman. Blij dat Veerman bij ons speelt en niet Ramselaar.
  Inderdaad. Vind Veerman trouwens een beetje traag in het lopen. Daar mag wel op getraind gaan worden bij hem. Gewoon regelmatig op de training sprintjes trekken.
 • 19 Sep 2019 om 16:54
  Slap gelul over Veerman. Geen blessure Ras geen Veerman. Blij dat Veerman bij ons speelt en niet Ramselaar.
 • 19 Sep 2019 om 16:53
  Gelukkig niet.Veel te duur.En heeft ook al een paar jaar niks laten zien. Nu hebben we veerman.

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›