Boze Stuhr Ellegaard verlaat Elfsborg: ''Is dit dan het respect dat je krijgt?!''

0
Boze Stuhr Ellegaard verlaat Elfsborg: ''Is dit dan het respect dat je krijgt?!''

Kevin Stuhr-Ellegaard (36) is ondanks een optie in zijn contract volgend seizoen niet meer welkom bij Elfsborg IF. Voor de voormalige doelman van SC Heerenveen (2010-2011) komt het als een schok, aangezien al sinds 2012 een vaste waarde is voor de club.

Afgelopen maandag ontbrak de Deense doelman in het duel met AFC Eskilstuna (2-2). Maagproblemen werd genoemd als reden, maar dat was niet het enige. Het contractnieuws kwam bij Stuhr Ellegaard aan als een klap. "Ik voelde me niet goed. M'n lichaam reageerde sterk en met mijn hoofd was ik er niet bij. Het was niet fair geweest als ik wel gespeeld had", vertelt hij aan Borås Tidningen.

De afgelopen 7,5 jaar was de doelman een vaste waarde bij Elfsborg en het was de bedoeling dat hij nog een jaar zou blijven, om vervolgens een andere rol binnen de club te krijgen. "Er is hier en daar over gepraat, maar nu is het duidelijk. Sinds januari heb ik gevraagd naar antwoorden, maar nooit kreeg ik een eenduidig antwoord. En nu, twee maanden voor het aflopen van m'n contract, krijg ik dit te horen."

"Ik heb alles gedaan voor Elfsborg en de club altijd voorop gesteld en dat is dit het respect dat je krijgt na acht jaar voor de club?!", briest Stuhr Ellegaard, die niet denkt dat zijn salaris de hoofdreden was om met hem te stoppen, aangezien hij best over een salarisverlaging had willen nadenken. "Ik hou van deze stad, sponsoren, supporters, het leven hier maar dit is gewoon ongehoord."

"Ik ben gewoon pissed. Jimmy (Thelin, de trainer van Elfsborg, red.) is gewoon bang voor sterke persoonlijkheden", besluit Stuhr Ellegaard met duidelijke woorden.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 27 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›