Bruijn looft ploeggenoot: ''Hij is de beste van SC Heerenveen'' Seizoenkaarthouders gratis naar SC Heerenveen - Roda JC Jansen ziet verbeterpunten: ''Daarin willen we nog een stap maken'' Floranus wint met Jong Oranje, Van der Heide speelt doelpuntrijk gelijk Blessure weerhoudt Veerman van debuut voor Jong Oranje

OFFICIEEL | Kobayashi tekent meerjarig contract in België (update)

( 3 reacties)
OFFICIEEL | Kobayashi tekent meerjarig contract in België (update)

Yuki Kobayashi lijkt na het sluiten van de transferdeadline een nieuwe club te hebben gevonden. Volgens Het Laatste Nieuws vervolgt de oud-speler van SC Heerenveen zijn loopbaan in België.

Kobayashi tekent vandaag, als de medische keuring geen problemen oplevert, een meerjarig contract bij Waasland-Beveren. De achtvoudig international van Japan is transfervrij na zijn vertrek bij SC Heerenveen en kan dus ook na het sluiten van de transfermarkt een contract tekenen.

De 27-jarige middenvelder maakte in de zomer van 2016 de overstap van Júbilo Iwata naar SC Heerenveen. Kobayashi kwam in Friesland tot 92 competitiewedstrijden, waarin hij drie keer wist te scoren.

Update: Kobayashi vervolgt zijn loopbaan definitief bij Waasland-Beveren. De Japanner heeft een tweejarig contract getekend op Freethiel, dat meldt de Belgische club op de officiële website.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Sep 2019 om 11:34
    Mooi voor Tieme! Kan hij zijn held nog eens opzoeken....
  • 6 Sep 2019 om 11:03
    Mooi voor Yuki dat hij weer een club heeft. Alleen weet ik niet of Waasland-Beveren de beste keuze is en dan ook nog met een meerjarig contract. Maar wie weet, de tijd zal het leren. Succes daar Yuki, het is je gegunt!
  • 6 Sep 2019 om 10:43
    Nou succes daar. Wel teleurstellend, hij had gehoopt op Spanje en Cincinnati van R.Jans.
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›