''Ramselaar zou wel heel goed bij SC Heerenveen passen''

0
''Ramselaar zou wel heel goed bij SC Heerenveen passen''

Bart Ramselaar mag vertrekken bij PSV. De middenvelder wist in Eindhoven nooit een onomstreden basisspeler te worden en inmiddels hoeft hij helemaal niet meer op speelminuten te rekenen.

AZ, FC Utrecht en SC Heerenveen zijn in de race voor zijn handtekening, maar voor welke club hij gaat kiezen is niet bekend. Vincent Schildkamp vraagt zich af of de Alkmaarders nu plek voor hem hebben, ook al is Guus Til vertrokken. "Dat zou een reden zijn om Ramselaar niet te nemen", zegt Schildkamp bij Voetbalpraat op FOX Sports.

Hedwiges Maduro denkt dat ook in Utrecht veel concurrentie is voor hem. "Utrecht heeft al heel veel middenvelders. Maar hij moet weg bij PSV, hij moet gaan spelen. Dat weet hij zelf toch ook? Hij maakt geen minuten in het eerste."

Bij Heerenveen is een leegloop geweest op het middenveld met onder andere het vertrek van Morten Thorsby, Yuki Kobayashi, Michel Vlap en Stijn Schaars. "Bij Heerenveen zou hij wel heel goed passen", aldus Maduro. De vraag is alleen wel of de Friezen kunnen voldoen aan de financiële eisen van PSV en Ramselaar. "Dan moet PSV er heel veel geld bij leggen", concludeert commentator Mark van Rijswijk.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›