''We gaan deze week ontdekken hoe goed hij kan voetballen''

2
''We gaan deze week ontdekken hoe goed hij kan voetballen''

Cameron Borthwick-Jackson sluit vandaag aan bij de selectie van SC Heerenveen. De linksback (22) van Manchester United krijgt een week de tijd om zich te bewijzen in Friesland. 

"Hij stond al eerder op onze lijst. Het is een fysiek sterke jongen, een echte verdediger. Hoe goed hij kan voetballen gaan we deze week ontdekken. Er moet sowieso nog een verdediger bij. Iemand die op de back kan spelen", vertelt Johnny Jansen in de Leeuwarder Courant.

Borthwick-Jackson is nog maar 22 jaar, maar dat betekent niet dat hij weinig ervaring heeft. Hij speelde veertien wedstrijden voor de Engelse topclub en hij werd in de afgelopen seizoenen verhuurd aan Wolverhampton Wanderers, Leeds United en Scunthorpe United.

Jansen heeft - los van enkele jeugdspelers - achterin op de flanken alleen de beschikking over Lucas Woudenberg en Sherel Floranus. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Jul 2019 om 18:34
    Van wat ik gezien heb op youtube kan deze jongen uitstekend voetballen. Heeft in engelse jeugdteams ook centraal gespeeld dus zaterdag maar een centrum vormen mer Hoegh dan kunnen we misschien een keer de nul houden achterin.
  • 15 Jul 2019 om 16:38
    Zou mooi zijn als hij zaterdag mee doet tegen St Pauli. Ben erg benieuwd!
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›