VIDEO | Trefzekere Odgaard helpt Jong Denemarken aan ruime zege Botman met Oranje O20 nipt onderuit tegen Frankrijk Interlandcarrière lonkt voor Hahn: ''Hij zou op doel mogen staan'' Van den Berg terug in Heerenveen: ''We helpen graag oud-spelers'' De Jong droomt van Friese Derby: ''Mijn gevoel zit er niet vaak naast''

Vlap verkoos sportieve uitdaging Anderlecht boven Russische roebels

( 0 reacties)
Vlap verkoos sportieve uitdaging Anderlecht boven Russische roebels

RSC Anderlecht is niet de enige club geweest die miljoenen wilde uitgeven om Michel Vlap in te lijven, weet FeanOnline. Aan het eind van het vorige seizoen heeft ook FK Krasnodar zich bij SC Heerenveen gemeld, maar de middenvelder zag zelf niks in een overstap naar Rusland.

Financieel gezien wilde Krasnodar aan alle eisen van SC Heerenveen én Vlap voldoen, maar de Fries zag zichzelf niet aarden in het zuid-westen van Rusland. Na het afzeggen van Vlap legden de Russen later alsnog twee Eredivisiespelers vast: Younes Namli (PEC Zwolle) en Tonny Vilhena (Feyenoord).

Vlap zelf zag zijn geduld enkele maanden later beloond worden met de overgang naar RSC Anderlecht. De Belgen maakten naar verluidt zo'n acht miljoen euro over aan SC Heerenveen voor de geboren Sneker.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›