Update: SC Heerenveen maakt tussenstand kaartverkoop ADO-thuis bekend Halilovic legt uit: ''Ik heb hem gezegd dat ik meer moet spelen'' Veerman kritisch over vooroordelen: ''Dat slaat nergens op'' ''Prima als SC Heerenveen ergens in het linkerrijtje eindigt'' ''Heb geïnformeerd naar Botman, maar bleek financieel onhaalbaar''

Van Amersfoort Europa in met nieuwe club: ''Ben positief verrast''

( 0 reacties)
Van Amersfoort Europa in met nieuwe club: ''Ben positief verrast''

Pelle van Amersfoort maakt zeven jaar nadat hij in de jeugdopleiding van SC Heerenveen startte de overstap naar het Poolse Cracovia Kraków. De Poolse subtopper heeft alles wat de 23-jarige middenvelder zoekt: Europees voetbal, een prachtige stad en vertrouwen vanuit de club.

"Ik ben hier heel erg blij mee", reageert Van Amersfoort tegenover de Leeuwarder Courant vanuit Krakau. "Ik hoorde in het begin van mijn vakantie dat deze club interesse had. Vooraf heb je een bepaald idee bij Polen en ik heb dan ook aanvankelijk even afgewacht."

"Maar toen ik bij deze club ging kijken was ik in positieve zin verrast. Cracovia is een goede club, ze hebben het stadion heel erg opgeknapt en Krakau is ook een prachtige stad. Bovendien kon ik voor drie jaar tekenen en krijg ik nummer 10. Daaruit spreekt veel vertrouwen", besluit Van Amersfoort, die met Cracovia over drie weken al aanvangt in de voorronde van de Europa League.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›