Rienstra geen optie voor FC Twente: ''Voor ons niet te betalen''

4
Rienstra geen optie voor FC Twente: ''Voor ons niet te betalen''

De kans dat FC Twente zich daadwerkelijk bij SC Heerenveen gaat melden voor Ben Rienstra lijkt heel erg klein. Technisch directeur Ted van Leeuwen laat weten dat de club uit een ander vaatje spelers moet tappen om de selectie voor komend seizoen rond te krijgen.

"Nederlandse voetballers zijn voor ons al niet meer te betalen", vertelt Van Leeuwen tegenover FC Twente-supportersmagazine De Twaalfde Man. "Met zoeken bij Heerenveen, AZ en Vitesse schieten wij niks op. Je moet weten met welke clubs je kunt dealen en daar de mensen kennen, dat is belangrijk."

"In Spanje is zoveel potentieel en de mentaliteit daar is fantastisch. Als jij het daar niet goed doet, staan er tien anderen klaar", vervolgt Van Leeuwen. "De Segunda Division A en B zijn voor ons belangrijke competities om spelers vandaan te halen, ook de markt in Duitsland kennen we goed."

Een speler van SC Heerenveen die wel de overstap naar Twente zou kunnen maken is de transfervrije Pelle van Amersfoort. Hij werd in het verleden al eens gelinkt aan de Tukkers, maar lijkt zelf zijn zinnen te hebben gezet op een buitenlands avontuur.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 11 Jun 2019 om 16:39
  Daar mogen we dus nog minimaal 2 seizoenen van 'genieten'...
 • 11 Jun 2019 om 14:25
  • Quote van 11 Jun 2019 om 13:30
   Dat is met hun schuldenlast ook vrij logisch.
  Ik denk dat het in dit geval vooral bij Rienstra ligt. Die is vooral veel te duur. Ook Willem II kon hem niet betalen vorig jaar na zijn verhuurperiode aan die club.
 • 11 Jun 2019 om 13:40
  • Quote van
   Deze quote is verwijderd.
  Onzin
 • 11 Jun 2019 om 13:30
  Dat is met hun schuldenlast ook vrij logisch.
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›