Vlap eerlijk over transfergeruchten: ''Dat is écht zo, zo zit ik in elkaar''

( 2 reacties)
Vlap eerlijk over transfergeruchten: ''Dat is écht zo, zo zit ik in elkaar''

Michel Vlap wordt de afgelopen weken in verband gebracht met diverse Europese clubs, waaronder het Belgische RSC Anderlecht en TSG 1899 Hoffenheim uit Duitsland. De 21-jarige middenvelder focust zich echter maar op één ding: SC Heerenveen. En dat meent hij écht.

"Of ik volgend seizoen ergens anders speel? Ik weet het eerlijk gezegd echt niet en ben er ook niet mee bezig. Nee, ik wel echt gewoon er alles aan doen om de play-offs te bereiken en om elke wedstrijd te winnen voor Heerenveen. Dat is het enige voor nu. Dat is écht zo, zo zit ik in elkaar", vertelt Vlap in een reportage van Sport Noord.

"Heerenveen is gewoon mijn club sinds ik vijf jaar oud ben. Het is altijd voor mij 'Heerenveen' geweest. Ik doe er gewoon alles aan om succes te behalen en ik wil ook dat de club gewoon weer goed is en dat de mensen blij zijn... In de afgelopen periode hebben we het gewoon niet top gedaan", vervolgt Vlap. "Het enige waar ik nu mee bezig ben is om elke wedstrijd te winnen."

Gezien de achtergrond van de Friese middenvelder, kan de 21-jarige Sneker ook ervoor kiezen om te blijven en 'Mister Heerenveen' te worden. "Dan moeten ze me een contract voor het leven aanbieden, dan wordt ik hier ook nog trainer", lacht Vlap. "Waar kan ik tekenen? Een Michel Vlap Stadion? Dan zetten we die wel in Sneek, oké?"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Apr 2019 om 07:41
    En toch, het blijft een jongen van 21 die gemiddeld genomen een prima seizoen draait. 14 goals tot nog toe! Hij is wat minder nu, mag het. Andere spelers zoals, Rienstra, yuki, daarvan mag je meer verwachten. En vergeet niet dat Stijn gemiddeld genomen meer afwezig dan aanwezig is. Je kunt niet de druk alleen bij jonge Spelers neerleggen. Hij heeft een enorme drive, Michel komt er wel.
  • 22 Apr 2019 om 21:19
    Vlap speelt de laatste wedstrijden als een krant.
zaterdag 31 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›