'Diverse buitenlandse clubs hebben zich gemeld voor Vlap'

7
'Diverse buitenlandse clubs hebben zich gemeld voor Vlap'

De kans dat Michel Vlap komend seizoen nog bij SC Heerenveen voetbalt, lijkt met de week kleiner te worden. Volgens Voetbal International hebben inmiddels 'diverse buitenlandse clubs' zich in het Abe Lenstra Stadion gemeld voor de Friese middenvelder.

Zeker is dat RSC Anderlecht één van de concreet geïnteresseerde clubs is, terwijl het het Duitse Hoffenheim al eens voor hem op de tribune zat. Volgens het weekblad hebben de Nederlandse topclubs (Ajax, PSV en Feyenoord) nog geen lijntje uitgegooid naar technisch manager Gerry Hamstra.

Eén van de redenen daarvoor zou wellicht de goede onderhandelingspositie van de Friezen kunnen zijn. Het contract van Vlap loopt nog drie seizoenen door, wat de vraagprijs automatisch verder omhoog stuwt. Door het verkopen van Zeneli en Pierie hoeft de club bovendien niet per se haar toptalent van de hand te doen.

7 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 22 Apr 2019 om 16:27
  Ik hoop dat belangstellende clubs de afgelopen wedstrijden maar vergeten Vwb het spel van Vlap. 14 goals is prima, maar wat voegt hij verder toe. Laat hij anderen beter renderen? fysiek is ie veel te licht. Dat zien clubs ook. Hij moet investeren in zichzelf door Sterker te worden in de duels. En blijf nog een jaar om te spelen op een middenveld met Bruijn, Kongolo, Rienstra en misschien een Diemers daarbij
 • 22 Apr 2019 om 13:39
  Zou het ontzettend jammer vinden als hij nu al zou vertrekken. Naast zijn kwaliteiten op het veld een verbindende speler buiten het veld. Weet waar de club voor staat en wat de supporters verlangen. Snap uiteraard ook dat als er een bepaald bedrag op tafel gelegd gaat worden Fean dat niet kan weigeren. Geld om nieuwe spelers te halen en een deel wegzetten voor een nieuw trainingscomplex. Kan de club weer nieuwe talenten als Vlap opleiden!
 • 22 Apr 2019 om 13:22
  Ik denk dat dit een uitstekend moment zou zijn hem te verkopen, ondanks dat ik hem sportief gezien graag nog een jaar zou willen zien. Maar ik denk dat hij dit seizoen met zoveel goals niet zo snel gaat evenaren, laat staan overtreffen. 14 goals voor een middenvelder
 • 22 Apr 2019 om 12:30
  Als we veel geld kunnen krijgen dan moet het maar. Ik heb alleen liever dat hij blijft. Maar voor 7-8 miljoen kun je moeilijk weigeren.
 • 22 Apr 2019 om 12:13
  Vlap blijf nog maar een jaar, en de vraagprijs omhoog drukken, niet van dat benauwde.
 • 22 Apr 2019 om 11:50
  Klinkt alsof hij onhoudbaar wordt in de zomer. Voordeel voor ons is dat Nederlandse clubs zich (nog) niet gemeld hebben. Buitenlandse clubs betalen toch vaak wat meer.
 • 22 Apr 2019 om 11:45
  Als je hem verkoopt is dat voor een mooi bedrag, ik zou voor minimaal 6-7 miljoen gaan. En als dat inderdaad gebeurt moet het best mogelijk zijn om weer leuke nieuwe spelers aan te trekken. En wellicht een opvolger voor Schaars.
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›