Ook Duitse interesse voor Vlap: ''Zaten voor hem op de tribune''

( 1 reacties)
Ook Duitse interesse voor Vlap: ''Zaten voor hem op de tribune''

Zover bekend is vooralsnog alleen het Belgische RSC Anderlecht concreet geweest voor SC Heerenveen-middenvelder Michel Vlap. Maar ook in Duitsland is de opvallende vorm van de 21-jarige Fries opgevallen, weet Omrop Fryslân-verslaggever Roelof de Vries.

"Ik denk dat hij wel gaat. Hoffenheim heeft ook al eens voor hem op de tribune gezeten", vertelt De Vries in de laatste uitzending van Radio Camataru. "Je kunt zeggen dat het beter voor zijn ontwikkeling is om nog een jaartje te blijven. Maar als je nu een twee ton pakt en je kunt daar een miljoen pakken - ik noem maar wat, hoor, - dan ga je ook weg, toch?"

Anderlecht heeft concrete interesse, maar een stap binnen Nederland behoort wellicht ook tot de mogelijkheden. De Vries: "AZ heeft wel Guus Til, maar als hij weg gaat... Ik zou zeggen: Feyenoord, die missen een nummer tien. Vilhena is niet echt een tien en speelt meer op acht, en als hij op tien speelt scoort hij als middenvelder eigenlijk te weinig. Toornstra speelt op allerlei posities."

"Ik denk dat hij een goede zou zijn voor Feyenoord, dat is net even een ander niveau. Ik denk dat de stap naar PSV of Ajax te groot is." De Vries hoopt desondanks - net als de andere tafelheren - dat Vlap nog eventjes blijft: "Dat zou mooi zijn, maar ik twijfel. Als je het mij vraagt is het fifty-fifty."

In de voorbereiding van dit seizoen speelde Vlap overigens al tegen Hoffenheim. Het treffen met de Duitse Champions League-deelnemer eindigde in een pijnlijke 8-2 nederlaag.

Foto: FeanOnline

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Apr 2019 om 14:04
    Leuk, dat name-dropping, maar hoe gaat Feyenoord Vlap dan betalen?