Namen Jans en Verbeek zingen rond bij NAC: ''Wil er niks over zeggen''

( 0 reacties)
Namen Jans en Verbeek zingen rond bij NAC: ''Wil er niks over zeggen''

Ron Jans, Gertjan Verbeek, Bernd Storck (trainer van Excelsior Moeskroen) en Ruud Brood zijn volgens clubwatcher Yadran Blanco van BN De Stem allemaal benaderd om het seizoen af te maken als trainer van NAC Breda.

Jans en Verbeek stonden allebei ooit aan het roer als trainer bij SC Heerenveen. Eerstgenoemde is nog tot 1 april technisch manager bij FC Groningen, Verbeek is clubloos. Met Brood zou Nicole Edelenbos, interim-directeur op de Bredase burelen, zelfs al een gesprek hebben gehad. "Ik noem geen namen en wil daar niks over zeggen tot ik duidelijkheid kan geven."

"Ik wil niet dat mensen beschadigd worden. Dus we zeggen het pas als het helemaal rond is", vertelt Edelenbos in gesprek met het regionale dagblad. Als het aan Edelenbos ligt zijn op 1 april de posities van algemeen directeur, technisch manager en trainer ingevuld bij NAC. "Of ze dan allemaal kunnen beginnen is een tweede."

Mensen hebben immers een opzegtermijn en moeten een afspraak maken met hun eigen werkgever. Mijn contract loopt tot 1 april, maar ik ben niet weg als er niet iemand is om mijn functie te vervullen", aldus Edelenbos.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›