Cerny legt uit: ''Hier trainen we op Champions League-niveau''

4
Cerny legt uit: ''Hier trainen we op Champions League-niveau''

Vaclav Cerny kon deze winter naar SC Heerenveen maar koos ervoor om bij Ajax te blijven. Heerenveen schakelde door en nam uiteindelijk Dennis Johnsen over van Ajax.

"Het was inderdaad mogelijk om ergens anders naar toe te gaan", vertelt Cerny tegenover Ajax TV. "Clubs als Heerenveen en PEC Zwolle hadden interesse, maar op een gegeven moment gingen we zitten en mocht ik zelf kiezen. Ik wil voor mijn kansen vechten en daarom heb ik besloten om hier te blijven."

"De belangrijkste reden was dat het maar voor een korte tijd was'', vervolgt Cerny. ''Het zou veel te snel zijn en ik heb gewoon zelf besloten om hier te blijven. Hier trainen we op Champions League-niveau en nu is het even kijken of ik de kans krijg. Het was absoluut geen moeilijke keus", besluit de vleugelaanvaller.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 19 Feb 2019 om 09:00
  Blij dat hij niet kwam, met zo’n instelling slaag je nergens.
 • 19 Feb 2019 om 08:39
  Natuurlijk traint hij daar met alle toppers en aankomende toppers op een veel hoger niveau dan bij Heerenveen, dat hij daar niet speelt, zegt natuurlijk niet dat hij geen kans gaat krijgen, de kans is altijd aanwezig dat hij in moet of mag vallen, dat hij op die kans wacht, respecteer ik.
 • 18 Feb 2019 om 22:47
  Idd ze TRAINEN op cl niveau maar hijzelf speelt niet op cl niveau niet eens op eredivisie niveau.
 • 18 Feb 2019 om 22:43
  Nou nou nou applaus en drm speel je bij ax 2.
woensdag 27 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›