'Ook Franse subtopper toont belangstelling voor gewilde Zeneli'

( 4 reacties)
'Ook Franse subtopper toont belangstelling voor gewilde Zeneli'

Ook vanuit de Franse Ligue 1 is er interesse voor aanvaller Arber Zeneli. Volgens Foot Mercato staat de 22-jarige vleugelspeler van SC Heerenveen in de belangstelling van RC Strasbourg, de huidige nummer zeven van Frankrijk.

Volgens de Franse website is Strasbourg letterlijk 'verliefd' geworden nadat het Zeneli voor de eerste keer in actie zag. Een bedrag van drie miljoen euro wordt genoemd als mogelijke transfersom, een bedrag dat de club uit Noord-Frankrijk eerder al neerlegde voor een aantal andere spelers.

Zover bekend is de interesse van Strasbourg echter nog niet concreet. Wel is al duidelijk dat Zeneli openstaat voor een transfer naar de Franse Ligue 1, zo liet hij recent weten in een interview.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 11 Jan 2019 om 13:43
  Hopelijk kunnen we hem verkopen en er nog iets aan verdienen, iedere euro is er 1 en uiteindelijk wil hij zelf ook weg dus win-win.Geeft mezelf toch ook net meer gevoel wanneer wij een speler verkopen aan een club dan dat hij zoals Thorsby, ogenschijnlijk, transfervrij afgeleverd wordt in een mooie competitie.
 • 11 Jan 2019 om 00:35
  Leuke club voor hem!
 • 11 Jan 2019 om 00:15
  • Quote van 10 Jan 2019 om 21:57
   Als ik Zeneli was ging ik hier naar toe. Mooi land om in te wonen, Frankrijk. Lasse Nilsson ging destijds ook naar Frankrijk.
  Zeneli zou daar ook direct een basisspeler worden, neem ik aan. Dus dat zou zeker een mooie stap zijn voor hem. Als hij het daar laat zien in de fysiek sterke Ligue 1, dan word je zo opgepikt door goede Engelse middenmoters, of Franse clubs zoals Olympique Marseille of Lyon. Of een mooie stap in Duitsland. Hij is natuurlijk ook pas 22 jaar, dus daar is zeker wel ruimte voor.
 • 10 Jan 2019 om 21:57
  Als ik Zeneli was ging ik hier naar toe. Mooi land om in te wonen, Frankrijk. Lasse Nilsson ging destijds ook naar Frankrijk.
zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›