'Met name de interesse van Fiorentina duwt de vraagprijs verder omhoog'

4
'Met name de interesse van Fiorentina duwt de vraagprijs verder omhoog'

Voorafgaand aan dit weekend heeft SC Heerenveen nog geen bod ontvangen voor Arber Zeneli. Toch is er wel sprake van 'beweging' rondom de 23-jarige linksbuiten, bevestigt technisch manager Gerry Hamstra. In Turkije is men al druk aan het speculeren geslagen.

De Turkse krant Fotomaç meent dat de strijd om Zeneli definitief is begonnen nu Galatasaray zich recent heeft gemeld. Ook aartsrivaal Fenerbahçe, dat momenteel voorlaatste staat in de Süper Lig, en het Italiaanse Fiorentina zouden nog steeds voor de Kosovaarse international in de race zijn.

Galatasaray zou in eerste instantie hebben gedacht aan een transfersom van 2,5 miljoen euro voor een deal in de zomer, maar de toenemende belangstelling zou daarin verandering kunnen brengen. Volgens de Turkse krant zou vooral de interesse van Fiorentina de vraagprijs flink omhoog stuwen.

Ondertussen schrijft Aksam dat dit exact de reden is dat Galatasaray-trainer Fatih Terim instructies heeft gegeven om Zeneli 'per direct' binnen te halen. Een transfer zou daarom niet lang meer op zich laten wachten. De betrouwbaarheid van deze bron moet zich echter nog bewijzen.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 6 Jan 2019 om 17:20
  Altijd de hoofdprijs vragen, en niet altijd zomaar laten gaan
 • 6 Jan 2019 om 16:34
  Eerst zien dan geloven
 • 6 Jan 2019 om 16:15
  Arber heeft toch zelf al aangegeven niet naar Turkije te willen? Of zou hij niet zoveel karakter en/of principes meer hebben wanneer hij een vet contract voorgeschoteld zou krijgen?
 • 6 Jan 2019 om 15:37
  en positief berichtje mbt onze club, even checken LC ? Oh, wacht nee. Een Turkse krant.
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›