'Assistkoning Zeneli trekt hernieuwde aandacht van Italiaanse clubs'

( 4 reacties)
'Assistkoning Zeneli trekt hernieuwde aandacht van Italiaanse clubs'

Na een duidelijkere mindere fase heeft Arber Zeneli in de afgelopen wedstrijden weer zijn oude vorm te pakken. Met drie assists tegen De Graafschap is hij zowel dit seizoen als het kalenderjaar 2018 de meest productieve speler in de Eredivisie als het gaat om assists (8 in totaal).

Volgens het Italiaanse Calcio Mercato heeft zijn huidige vorm opnieuw de aandacht getrokken van Napoli en Fiorentina. De Zweedse Kosovaar (23) was al eerder in beeld bij de Italianen, maar geen van hen besloot afgelopen zomer tot actie over te gaan. Mogelijk gebeurt dat nu in januari alsnog...

Zeneli heeft bij Heerenveen op papier nog een verbintenis tot 2019, maar de club zal met zekerheid de eenjarige optie lichten voordat hij komende zomer uit zijn contract loopt. Volgens Transfermarkt is Zeneli momenteel met 5,5 miljoen euro de hoogst gewaardeerde speler uit de selectie van SC Heerenveen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 10 Oct 2018 om 23:13
  • Quote van 10 Oct 2018 om 18:08
   Hij komt daar op de bank, door groeien bij ons. ..en stabiel seizoen afmaken.
  en wat hebben wij eraan als hij in zijn jaarlijkse vormcrisis komt en de clubs weer afhaken ?? Dan komen die versterkingen waar iedereen zo om loopt te gillen er weer niet.
 • 10 Oct 2018 om 18:08
  Hij komt daar op de bank, door groeien bij ons. ..en stabiel seizoen afmaken.
 • 10 Oct 2018 om 16:32
  Nu een tijd lang lekker in vorm blijven, hebben we sportief en financieel het meeste aan!
 • 10 Oct 2018 om 16:19
  Persoonlijk denk ik dat het niet verkeerd is als hij vertrekt, in vorm een dragende speler maar die pieken( vorm) zijn bij hem altijd zo kort.Persoonlijk denk ik ook dat als speler Zeneli beter past in het italiaanse voetbal.
zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›