'Cocu ziet samenwerking met SC Heerenveen-speler wel zitten''

8
'Cocu ziet samenwerking met SC Heerenveen-speler wel zitten''

Arber Zeneli liet afgelopen zomer al weten dat hij wilde vertrekken bij SC Heerenveen. Hoewel de aanvaller in het Abe Lenstra Stadion bleef, lijkt hij in de winter alsnog te kunnen vertrekken. 

Turkse media melden namelijk dat Fenerbahçe de aanvaller graag naar Istanbul haalt. Phillip Cocu is daar sinds afgelopen zomer de hoofdtrainer en hij wil graag samenwerken met de Kosovaar. De oefenmeester zou deze transferperiode al veel geld krijgen om nieuwe spelers te halen, maar door problemen met het Financial Fair Play bleven grote aankopen uit.

Komende winter heeft de club geen last meer van die regels en dan kan technisch directeur Damien Comolli weer geld laten rollen. Naast Zeneli wil Cocu ook Feyenoorder Sven van Beek naar Istanbul halen. Het is niet bekend hoeveel Cocu wil betalen voor zijn doelwitten. 

8 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 8 Sep 2018 om 01:33
  • Quote van 7 Sep 2018 om 14:51
   Als je een beetje een gezonde moraal hebt dan ga je zowiezo op dít moment niet in turkije voetballen.....is míjn mening!
  In Turkije gebeuren dingen die niet door de beugel kunnen.. maar welk land is heilig? Niet om wat dan ook goed te praten maar voordat wij naar andere landen kijken mogen we zelf wel eens wat gaan doen aan alles wat hier mis gaat. Maar goed dat is mijn mening..
 • 8 Sep 2018 om 01:31
  Zou mooi zijn voor ons.. maar denk minder voor Arber. Zal daar op de bank belanden en wellicht in de vergetelheid raken. Andere kant is dat hij zich daar financieel onafhankelijk kan maken, dat is ook wat waard. Maar ik hoop voor hem dat er een middenmoter in Spanje of Italië hem oppikt.. het talent heeft hij, nu moet het er nog wekelijks uit gaan komen.
 • 7 Sep 2018 om 14:51
  Als je een beetje een gezonde moraal hebt dan ga je zowiezo op dít moment niet in turkije voetballen.....is míjn mening!
 • 7 Sep 2018 om 14:15
  Niet doen Arber....
 • 7 Sep 2018 om 11:42
  Dit is oud nieuws, elke dag worden er diverse spelers aan deze club gelinkt kranten moeten vol.
 • 7 Sep 2018 om 10:58
  Denk dat cocu daar al weg is voordat de winterstop begonnen is..
 • 7 Sep 2018 om 10:01
  Zeg Cocu zorg jij eerst maar dat je er blijft
 • 7 Sep 2018 om 09:21
  Met alle respect, maar Zeneli kan mij niet echt meer bekoren momenteel. Dus als je er een miljoen of 2/3 voor kan vangen in de winter mag je heel tevreden zijn.
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›