Homepage » Transfers & geruchten » 'Diverse clubs azen op Veerman, spits gaat in gesprek met Heerenveen'

'Diverse clubs azen op Veerman, spits gaat in gesprek met Heerenveen'

( 7 reacties)
'Diverse clubs azen op Veerman, spits gaat in gesprek met Heerenveen'

Meerdere clubs hebben belangstelling in Henk Veerman, die van SC Heerenveen niet weg hoeft. De situatie wordt op korte termijn besproken met de club, meldt Voetbal International.

Veerman was de afgelopen seizoenen telkens de reserve-spits. Ook komend seizoen lijkt de situatie uitzichtloos na het binnenhalen van Sam Lammers op huurbasis. Diverse clubs, waaronder FC Utrecht en Willem II, aasden al eerder op de handtekening van Veerman.

Promovendus FC Emmen is nu een van de gegadigde, maar wil de lange spits graag huren. SC Heerenveen is dat niet van plan en hoopt 'enkele tonnen' binnen te krijgen voor Veerman.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 13 Jul 2018 om 09:28
  Ik vraag me af. Waarom zou je Veerman niet gewoon aan zijn contract houden? Omdat je er dan nog 3 tom voor kan krijgen. Van dat bedrag gaat er een gedeelte naar Volendam en moet je weer een vervanger halen plus tekenpremie. Of te wel het gaat je geld kosten. Bij een vervanger is het weer de vraag of het wel aanslaat etc. met Henk weet je wat je in huis hebt. De ideals stormram en een publiekslieveling. Houden dus.
 • 13 Jul 2018 om 08:53
  Tom de Sutter (SC Lokeren) zou een goede optie kunnen zijn. Heeft veel ervaring, was vroeger een echte doelpuntenmachine en heeft het fysiek om een stormram te zijn.
 • 13 Jul 2018 om 08:24
  Dat lijkt me een eenvoudig gesprek. Henk wil weg, Heerenveen wil meewerken aan een transfer maar niet voor nop. Dus is het afwachten tot een club zich meldt met een bod en dan praat je weer verder. Denk dat de club redelijk flexibel is qua verkoopbedrag, zij willen tenslotte ook handelen op de transfermarkt en waarschijnlijk een relatief ervaren vervanger/stormram halen.
 • 12 Jul 2018 om 21:45
  • Quote van 12 Jul 2018 om 21:42
   Verlengen met een jaar en verhuren. Als Henk elke week eredivisie speelt wil ik het met een jaar nog wel eens zien.
  Henk gaat natuurlijk nooit bijtekenen.
 • 12 Jul 2018 om 21:42
  Verlengen met een jaar en verhuren. Als Henk elke week eredivisie speelt wil ik het met een jaar nog wel eens zien.
 • 12 Jul 2018 om 21:17
  Veerman zou goed passen bij Emmen. Zijn niveau wel denk ik, kan hij echt wel van waarde zijn.
 • 12 Jul 2018 om 21:13
  Misschien komt NAC of Excelsior nog wel bij Veerman uit. Zoeken beide nog een spits. Of eens bij Utrecht aankloppen, misschien een ruildeal met Dessers?
zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›