Homepage » Transfers & geruchten » ''Als je kijkt naar de markt, dan heb je het financieel heel goed gedaan''

''Als je kijkt naar de markt, dan heb je het financieel heel goed gedaan''

( 0 reacties)
''Als je kijkt naar de markt, dan heb je het financieel heel goed gedaan''

Technisch manager Gerry Hamstra heeft een dubbel gevoel bij de transfer van Denzel Dumfries. De 22-jarige aanwinst van PSV speelde uiteindelijk maar een jaar in het pompblêdenshirt maar levert de Friezen wel een miljoenenbedrag op.

"Natuurlijk is het altijd vervelend als je goede spelers kwijtraakt. Aan de andere kant weet je ook hoe het gaat", vertelt Hamstra bij Omrop Fryslân. "We zijn een land waarin we jonge spelers de kans geven om te ontwikkelen zodat ze de volgende stap kunnen maken."

Het was echter nog niet zo dat Dumfries al klaar was met ontwikkelen bij SC Heerenveen. Hamstra: "Ik denk niet dat Denzel hier al uitgeleerd was, die had zeker nog een jaar kunnen blijven. Maar soms loopt het zo en krijg je een kans. Dan ga je daar voor."

Voor Heerenveen is de vergoeding van circa zes miljoen euro ook niet verkeerd. "Als je kijkt naar wat de binnen- en buitenlandse markt is en je koopt én verkoopt voor een prima bedrag, dan denk ik dat je het financieel heel goed gedaan hebt", besluit Hamstra.

Foto: SC Heerenveen TV

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 februari 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›