Homepage » Transfers & geruchten » 'SC Heerenveen bereikt akkoord met PSV: Dumfries vertrekt uit Friesland'

'SC Heerenveen bereikt akkoord met PSV: Dumfries vertrekt uit Friesland'

( 5 reacties)
Groenste stroom van Nederland
'SC Heerenveen bereikt akkoord met PSV: Dumfries vertrekt uit Friesland'

SC Heerenveen en PSV hebben een akkoord bereikt over een transfer van Denzel Dumfries. Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdag.

Na eindeloze onderhandelingen lijkt er dan eindelijk een klap gegeven op de overstap van de 22-jarige vleugelverdediger. Dat melden ingewijden aan het regionale medium. Beide clubs hebben nog niets bevestigd.

Dumfries gaat vandaag om de tafel met PSV, waarna hij naar verwachting snel zijn handtekening zal zetten. PSV betaalt 5,5 miljoen euro aan SC Heerenveen, dat ook nog iets af moet staan aan Sparta Rotterdam. De Rotterdammers bedongen vorige zomer een doorverkooppercentage. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 13 Jun 2018 om 09:22
  Als het echt 5,5 miljoen wordt is dat een prima prijs. Ik betwijfel of Heerenveen ooit een verdediger voor zoveel geld verkocht heeft. Met dit geld kunnen we en operationele gaten dichten en een paar goede spelers halen.
  Wat betreft Lammers, ik hoop niet dat hij voor 1 jaar gehuurd wordt. Hier hebben we helemaal niks aan, hij zal eerst nog een paar stappen moeten zetten verwacht ik voor hij echt van waarde kan zijn. Op het moment dat hij gaat renderen gaat hij weer terug naar PSV. Ook al beding je een bepaald % bij een eventuele verkoop in een later stadium door PSV, dit lijkt me niet wenselijk. Als je hem kan kopen ben ik er wel een voorstander van, want die jongen heeft gewoon veel talent.
 • 13 Jun 2018 om 09:18
  Denk al met al een hele nette prijs, 5.5 mln......uiteindelijk slechts 1 seizoen gevoetbald bij ons en ja, nog langdurig contract maar het gaat om een verdediger die doorgaans al wat goedkoper zijn en dan ook nog eens om een talent die het uiteindelijk nog maar waar moet zien te maken!Deal met Lammers zie ik wat minder zitten, althans, huur......zeker voor Heerenveen, een club die grotendeels leeft van transfers en een rijk spitsen verleden heeft.....op iedere positie kan je een speler huren maar niet voor in de spits (of het moet echt een absolute directe verbetering zijn of bijzonder groot talent) maar dat is slechts mijn bescheiden mening :)
 • 13 Jun 2018 om 08:59
  • Quote van 13 Jun 2018 om 07:42
   Kansloze prijs zeg
  Kansloze reactie zeg. Hopelijk zit er ook voor ons weer een doorverkoopclausule bij dan hebben we het netjes gedaan. Hoop alleen dat we geen Sam Lammers gaan huren. Spelers huren is in mijn ogen alleen interessant als het een exceptioneel talent is van een buitenlandse club. Anders ben je als het ware een speler aan het ontwikkelen die er volgende seizoen er 3 tegen je inlegt als je je werk goed doet.
 • 13 Jun 2018 om 08:05
  Marktconforme prijs en met een doorverkoopclausule een goede deal. Of als Lammers naar ons komt als gekochte speler, huur zie ik zo niet echt als een topdeal. Dan lever je een goede speler na een jaar weer af bij PSV... Denzel heeft potentie maar moet het ook nog maar laten zien bij PSV, ben benieuwd. Floranus zal wel even een stapje terug zijn maar ook hij verdient de tijd om zich te ontwikkelen. Paar jaar geleden werd hij wel bestempeld als groot talent dus potentie om subtop te spelen is er echt wel.
 • 13 Jun 2018 om 07:42
  Kansloze prijs zeg
zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›