Homepage » Transfers & geruchten » Van der Gaag tekent bij Eredivisie-club: ''Uitdaging die ik zocht''

Van der Gaag tekent bij Eredivisie-club: ''Uitdaging die ik zocht''

( 3 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Van der Gaag tekent bij Eredivisie-club: ''Uitdaging die ik zocht''

Mitchell van der Gaag is per ingang van het nieuwe seizoen hoofdtrainer van NAC Breda. De 46-jarige oefenmeester van Excelsior was ook kandidaat bij SC Heerenveen maar voor die uitdaging bedankte hij vorige week vriendelijk.

NAC Breda, dat samenwerkt met het Engelse Manchester City, heeft Van der Gaag wel weten te overtuigen en heeft hem voor twee seizoenen vastgelegd. Mocht de samenwerking van beide kanten bevallen, dan kan er nog een seizoen aan vast worden geplakt.

"Met deze overgang naar NAC heb ik de nieuwe uitdaging gevonden die ik zocht", vertelt Van der Gaag op de officiële website van NAC Breda. "De volle tribunes, de sfeer in het stadion, die echte betrokkenheid van mensen bij een club, dat vind je in Nederland niet zo snel. Deze club leeft gigantisch en staat er goed op in de rest van Nederland."

Na het afzeggen van Van der Gaag is Heerenveen doorgeschakeld. Momenteel lijkt Jan Olde Riekerink de meest voorname kandidaat om Jurgen Streppel op te volgen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 16 May 2018 om 13:24
  • Quote van 16 May 2018 om 12:08
   Geld dat hij zocht* Hveen heeft, ook al draait t niet super bij ons, altijd nog meer sportieve ambitie dan NAC.
  Las net elders dat zijn zoon in de jeugd speelt van NAC (en tegen het eerste aan zit) en dat NAC in een veel eerder stadium al interesse in hem had. Dit kan natuurlijk ook gewoon meespelen want dat hij bij NAC meer gaat verdienen dan bij ons geloof ik echt niet.
 • 16 May 2018 om 12:08
  Geld dat hij zocht* Hveen heeft, ook al draait t niet super bij ons, altijd nog meer sportieve ambitie dan NAC.
 • 16 May 2018 om 12:00
  Bijzonder dat van der Gaag NAC verkiest boven ons maar begreep dat dit vooral ligt aan de banden met City die hem na NAC waarschijnlijk interessante banen in het buitenland gaat opleveren. NAC heeft er in ieder geval een erg goede trainer aan.
zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›