Heerenveen-target spreekt zich uit: ''Kan me voorstellen in Nederland te blijven''

( 1 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Heerenveen-target spreekt zich uit: ''Kan me voorstellen in Nederland te blijven''

Lars Unnerstall werd recent in verband gebracht met een overstap naar SC Heerenveen. De doelman van VVV-Venlo maakt dit seizoen een sterke indruk in de Eredivisie. Komende zomer is Unnerstall transfervrij.

"Mijn doel is om eerst het seizoen met VVV goed af te maken", zegt Unnerstall tegenover Goal. "Daarna zullen we in gesprek gaan over volgend seizoen. Ik zal zeker in gesprek gaan met VVV, omdat ik me hier om mijn gemak voel. Maar ik moet toegeven dat het mijn plan was om elke wedstrijd te spelen en daarna weer een stap omhoog te maken."

"Met mijn transfer naar Nederland heb ik misschien een stap terug gedaan in mijn carrière, maar ik deed het omdat ik zo veel mogelijk wilde spelen", vervolgt de Duitse doelman. "Ik wilde mezelf bewijzen. Ik kan me voorstellen om in Nederland te blijven. Als het niet in Venlo is, misschien ergens anders."

De voorkeur van Unnerstall gaat echter uit naar Engeland. "Het zou een droom zijn om in de Premier League te spelen. Zelfs het Championship is erg aantrekkelijk voor mij omdat ik hou van de manier waarop ze spelen. Het zit vol met geweldige clubs met een rijke geschiedenis."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Apr 2018 om 04:03
    Deze keeper is me afgelopen seizoen meerdere keren opgevallen in positieve zin. Hij stond dan ook al op mijn persoonlijke wensenlijstje voor komend seizoen.