Homepage » Transfers & geruchten » 'Thern heeft persoonlijk al akkoord bereikt met Zweedse club' (Update)

'Thern heeft persoonlijk al akkoord bereikt met Zweedse club' (Update)

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
'Thern heeft persoonlijk al akkoord bereikt met Zweedse club' (Update)

In navolging van de Zweedse landskampioen Malmö FF heeft nu ook IFK Göteborg Simon Thern in het vizier gekregen. Volgens Göteborgs Posten zien de blauw-witten in de middenvelder (25) van SC Heerenveen een 'droomaankoop'.

Göteborgs technisch directeur Mats Gren hoopt dat hij tot een akkoord kan komen met Heerenveen, dat wil meewerken aan een vertrek van de Zweed. Volgens de krant is er inmiddels ook vanuit Denemarken en Slovenië interesse.

Gren hoopt desondanks de concurrentie voor te blijven. "Hij is een interessante en talentvolle speler", vertelt hij in gesprek met GP.

UPDATE | 16:54 uur: De in Heerenveen achtergebleven Simon Thern zal volgens Voetbal International 'op korte termijn afscheid nemen' van de club. De Friezen zijn volgens het weekblad dichtbij een akkoord met een buitenlandse club over een verkoop.

UPDATE | 17:10 uur: Volgens freelance journalist Merijn Slagter heeft Thern zelf al een persoonlijk akkoord bereikt met een Zweedse club. Volgens Slagter gaat het niet om een eerder genoemde club (Malmö FF, IFK Göteborg of Djurgardens IF).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›