'Turkse grootmacht overweegt transfervrije Mulder vast te leggen'

5
'Turkse grootmacht overweegt transfervrije Mulder vast te leggen'

Doelman Erwin Mulder (28) heeft mogelijk zijn gewenste droomtransfer naar het buitenland te pakken en wat voor één! Volgens het Turkse Fotospor kan grootmacht Fenerbahçe wel eens de verrassende nieuwe werkgever worden van Mulder, die transfervrij kan vertrekken bij SC Heerenveen.

Volgens de Turkse sportwebsite is de kans groot dat er binnen veertien dagen duidelijkheid komt over welke doelman Fenerbahçe komt versterken. Ook Stade Rennes-doelman Benoit Costil (29) zou een mogelijkheid zijn. Ook zijn contract loopt komende zomer af.

Het is zelfs mogelijk dat Fenerbahçe beide doelmannen een contract aanbiedt, aangezien Volkan Demirel (35) en Fabiano Freitas (29, gehuurd van Porto) de club gaan verlaaten. Voor komend seizoen hebben de Turken op papier slechts twee keepers onder contract staan: Ertugrul Taskiran (27) en Erten Ersu (23).

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 2 May 2017 om 23:52
  Als je als Europeaan, en in het bijzonder als Nederlander, nu naar Turkije gaat voor je plezier/werk dan moet je je goed na laten kijken.
 • 2 May 2017 om 21:42
  Toch, Turkije.... Ik zou een ander aanbod nog maar eens goed afwachten.
 • 2 May 2017 om 21:26
  ik zou zeggen helemaal goed. het beste erwin
 • 2 May 2017 om 19:23
  Ik zou er met vakantie niet eens heen willen al kreeg ik geld toe.
 • 2 May 2017 om 17:34
  Ok?..... Zou Advocaat hier nog een rol in spelen? Voor Mulder zou ik zeggen: doen! Ik zou hem daar wel willen zien met z'n nuchtere kop in die heksenketels daar, haha!
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›