Jousma hoopt op fans: ''Dit is het moment om in te stappen''

0
Jousma hoopt op fans: ''Dit is het moment om in te stappen''

Edward Jousma, accountmanager van SC Heerenveen, hoopt dat het Abe Lenstra stadion volgend seizoen weer (deels) gevuld kan worden. Dit seizoen worden de wedstrijd al maandenlang voor lege stadion gespeeld.

"De selectie en technische staf heeft zijn eigen bubbel. Sommige spelers heb ik daardoor nog nooit gesproken", begint Jousma, die nog niet kan wennen aan de lege stadions, in FeanFan Magazine. "Voetbal is emotie. Die moet je soms de vrije loop laten. De doodse stilte in het stadion vind ik verschrikkelijk. Het zijn veredelde oefenwedstrijden. Als er een duif begint te koeren, zit iedereen daarnaar te kijken."

De medewerker van SC Heerenveen hoopt komend seizoen weer op een kolkend stadion. "We moeten achter de tv vandaan. We hebben allemaal en jaar thuisgezeten, maar wat is er mooier dan met je familie, vrienden en vriendinnen in een vol Abe Lenstra stadion naar onze trots te kijken?"

In de nieuwe seizoenskaartcampagne spelen de fans de hoofdrol. "We willen onze helden in het zonnetje zetten, met berichten die zo persoonlijk mogelijk zijn. We hopen en verwachten dat onze seizoenskaarthouders dit zullen waarderen en ons helpen naar een vol Abe Lenstra stadion. Dit is het moment om in te stappen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›