Mika Nurmela volgende week te gast bij Radio Camataru

2
Mika Nurmela volgende week te gast bij Radio Camataru

Na de podcast met stadionspeakers Andries Ophof en Jouke de Vries is komende week weer een oud-speler van SC Heerenveen te gast bij Radio Camataru: Mika Nurmela! De 32-jarige Fin maakte begin deze eeuw naam in Nederland als de onbetwiste assistkoning.

Samen met presentator Hielke Biemond en de vaste sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma blikken we uiteraard terug op die sportief succesvolle tijd, waarin onder meer de Champions League werd gehaald. Maar natuurlijk komt ook de wedstrijd van zondag tegen PSV, horen we wat Mika tegenwoordig doet in zijn thuisland en hoe zijn kennis van de club er voor staat in de Cammie Quiz.

Uiteraard is er ook ruimte voor ingestuurde vragen, die tot maandagmiddag kunnen worden ingestuurd.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 30 Apr 2021 om 15:44
    Sinds een tijdje kan ik om technische redenen de Podcast niet meer volgen maar mijn complimenten voor jullie gastenlijst. Iedere keer hebben jullie weer interessante/aansprekende gasten die aanschuiven waarmee jullie je volgens mij nadrukkelijk onderscheiden van andere Podcasts. Ook nu weer met Mika Nurmela.....de man die altijd zo kenmerkend stijf aan de zijkant ston, meer dan eens letterlijk op de zijlijn waardoor je altijd een zeer breed veld had en dan die voorzetten van hem, echt genoten van die tijd!
  • 30 Apr 2021 om 12:51
    Ha geweldig!! Dus toch gelukt! Super leuk!
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›