BREAKING | Geen fans welkom bij PSV - SC Heerenveen (update)

2
BREAKING | Geen fans welkom bij PSV - SC Heerenveen (update)

Er zijn de komende speelronde geen supporters welkom bij de wedstrijden in de Eredivisie. Dat heeft het kabinet donderdag besloten. Dat betekent dat de wedstrijd PSV - SC Heerenveen afgewerkt zal worden in een leeg Philips Stadion.

De landelijke pilot met toegangstests wordt vooralsnog niet verlengd. Daardoor worden de komende duels in de Eredivisie zonder publiek afgewerkt. Afgelopen weekend werden er wel supporters toegelaten bij de thuiswedstrijden in de Eredivisie. Zij moesten voor het duel wel een negatieve coronatest overleggen. In de Keuken Kampioen Divisie zijn op 30 april wel supporters welkom. 

Bij deze wedstrijden in de Eredivisie zijn er dus geen fans aanwezig: 
- Heracles Almelo - VVV
- Fortuna Sittard - FC Twente
- RKC Waalwijk - AZ
- Vitesse - PEC Zwolle
- FC Utrecht - Willem II
- ADO Den Haag - Feyenoord
- Ajax - FC Emmen
- FC Groningen - Sparta
- PSV - SC Heerenveen

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 29 Apr 2021 om 23:36
    Deze wedstrijd moet eigenlijk gewonnen worden. Dan is de schade die tegen pec is geleden weg gepoetst en is er nog steeds een kans op plek 8 en kans om boven Heracles te eindigen. De selectie lijkt echter niet echt van de noodzaak doordrongen..afgaande op de verschrikkelijke wedstrijd tegen pec
  • 29 Apr 2021 om 22:52
    Zolang er "wappie's " blijven bestaan in nl ( zie koningdag, ..schokkend! ) kun je wachten op dit soort ingrepen en strengere regels van de overheid...en terecht ! ...Met helaas het voetbal als de kop van jut cq de dupe worden. En blijven deze " gekkies" toch doorgaan met hun egoïstische gedrag draaien ze nog véél meer terug. Doen ze niets..kun je alleen maar wachten op de vierde golf en dat moet ten allertijde worden voorkomen!!
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›