Radio Camataru S03E42 | Friese trots met Michel Vlap!

2
Radio Camataru S03E42 | Friese trots met Michel Vlap!

Eindelijk weer een uitzending van Radio Camataru vol Friese trots, want de eerste uitzege van SC Heerenveen in ruim vijf maanden tijd kwam uitgerekend bij FC Groningen tot stand.

Presentator Hielke Biemond en vaste sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma praten uitgebreid na over de derbywinst met niemand minder Michel Vlap, de beste voetballer die Friesland in vele jaren heeft voortgebracht. Hoe kan het dat Heerenveen na moeizame maanden ineens weer als een team begint te ogen? Hoe kijkt Vlap naar de huidige middenvelders en aanvallers? En wat denkt hij dat er dit seizoen nog mogelijk is?

Daarnaast staan we met de voormalig jeugdspeler uiteraard stil bij zijn eerste twee seizoenen bij Anderlecht en zijn daverend begonnen verhuurperiode bij Arminia Bielefeld. Hoe is het om als uitblinker van Heerenveen de stap naar een buitenlandse club te maken? En natuurlijk de prangende vraag: wanneer keert Vlap terug in het Abe Lenstra Stadion?

Traditiegetrouw testen wij in onze inmiddels beruchte Cammie Quiz de kennis van Michel Vlap over honderd jaar Heerenveen. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Apr 2021 om 12:43
    Bij Augsburg loopt nog ern ex-Heerenveener, Gouweleeuw. Is zelfs aanvoerder.
  • 13 Apr 2021 om 08:52
    Heerlijke podcast na een heerlijk weekend. Geweldig om Vlap zo enthousiast over de club te horen praten. Nodig die maar vaker uit!!