Radio Camataru S03E38 | Dolend naar het einde, met Reon Boeringa

1
Radio Camataru S03E38 | Dolend naar het einde, met Reon Boeringa

Na een stormachtige week bij sc Heerenveen schuift clubwatcher Reon Boeringa van Voetbal International aan in onze digitale studio. Presentator Hielke Biemond en vaste sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma praten met hem na over het abrupte vertrek van technisch manager Gerry Hamstra en de ontluisterende 3-1 nederlaag bij Willem II.

Hoe kan het spel al maandenlang zo stroperig en zielloos ogen? Is de selectie niet zo goed als wij misschien denken, of haalt de technische staf er veel te weinig uit? En wat moet er gebeuren om dit team weer aan het voetballen te krijgen, in deze toch cruciale periode voor de club?

De heren stellen buigen zich verder over de vraag of het vertrek van Gerry Hamstra in een heel ander daglicht is komen te staan door de gesprekken die hij met Ajax schijnt te hebben gevoerd. En of de uitspraken die algemeen directeur Cees Roozemond daarover deed logisch waren, of juist misplaatst.

Als vrolijke noot testen wij in de Cammie Quiz uiteraard de kennis van Reon Boeringa over honderd jaar Heerenveen. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Mar 2021 om 20:41
    Heb een beter beeld gekregen van Reon Boeringa. Vind zijn stukken niet altijd geweldig maar hij weet toch aardig wat er speelt bij onze club. Het lijkt alsof iedereen het met elkaar eens is en de egos aan de kant moeten worden gezet. Alleen CR en zijn brigade nog die dat in alle toonaarden blijken te weigeren tot nu toe. Kennelijk vind hij zichzelf belangrijker dan de club..
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›