Radio Camataru S03E35 | Competitiechagrijn en bekerkoorts met Roorda

1
Radio Camataru S03E35 | Competitiechagrijn en bekerkoorts met Roorda

In deze nieuwe uitzending van Radio Camataru ontvangen wij onze bekerheld Geert Arend Roorda! Presentator Hielke Biemond en vaste sidekicks Redmer Wijnsma en Frank Beenen blikken met het voormalige toptalent van SC Heerenveen terug op de dramatische 4-1 nederlaag bij PEC Zwolle.

Hoe kon dit gebeuren? En in hoeverre haalt de technische staf het maximale uit deze spelersgroep? Na die kritische beschouwing kijken de heren als onverbeterlijke supporters met nieuwe moed vooruit naar de halve finale tegen Ajax. Wat moet Heerenveen doen om kans te maken op een vierde finaleplaats in de clubhistorie? Hoe pakte de technische staf dat volgens Roorda in 2009 aan, samen met de toen eveneens vrij ervaren spelersgroep?

Net als in de vorige uitzending schuift supporter Daniël Bokma even aan, om te vertellen hoe het ervoor staat met de door hem en Albert Veen begonnen actie om zoveel mogelijk kaarten te verkopen voor de halve finale in het lege Abe Lenstra Stadion. 

Daarnaast testen we met Roorda, die in 2009 vlak voor tijd een bal van de doellijn haalde in de finale, zijn historische Heerenveen-kennis in de Cammie Quiz. Weet hij bijvoorbeeld nog welke scheidsrechter hem op die onvergetelijke 17 mei 2009 een gele kaart gaf?

Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe aflevering van Radio Camataru! Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts - en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 Mar 2021 om 09:35
    Weer een mooie uitzending! En ook dank dat ik weer mocht aanschuiven. Inmiddels zijn er 5120 kaarten verkocht!