SC Heerenveen-fans zien hun naam gemonteerd in stoelen in stadion

2
SC Heerenveen-fans zien hun naam gemonteerd in stoelen in stadion

Al maanden moeten SC Heerenveen-fans thuis blijven. Er wacht hen echter een leuke verrassing bij terugkomst in het stadion. Hun stoelen zullen voorzien zijn van naambordjes. De displays zijn geïnstalleerd, de namen en QR-codes komen eraan.

"Het was een optie die alleen werd geboden aan de gouden seizoenkaarthouders in het seizoen 2020/2021: een naambordje op de rugleuning van de eigen tribunestoel. Als dank voor de onvoorwaardelijke steun konden deze diehardfans hun naam door sc Heerenveen op de vaste stek laten zetten. Ongeveer de helft gaf zich hiervoor op en maakte van de mogelijkheid gebruik", weet SC Heerenveen op hun eigen clubwebsite. 

"Nog voor de start van het huidige seizoen is marketing- en reclamebureau TAS Stadionreclame uit Dalfsen begonnen met het monteren van de eerste displays", weet het medium. "Nog zonder namen, omdat alle supporters toen (en daarna) niet op hun eigen stoel konden zitten. Zodra wedstrijden zonder beperkingen mogen worden georganiseerd, worden de namen en dynamische QR-codes van QR Link uit Zwolle erin geplaatst."

Hetzelfde geldt voor de sponsoren natuurlijk. "Ook op de zakelijke tribunes heeft TAS Stadionreclame displays gemonteerd. Wanneer er weer met publiek mag worden gevoetbald, vinden alle sponsoren hun naam met een QR-code terug op de stoelen. Deze actie is een geste vanuit de club richting zijn huidige zakelijke relaties. Stoelreclame is waarde verhogend en als 'reservering' zorgt de bedrijfsnaam op de stoel straks voor een nog warmere welkom terug."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 23 Feb 2021 om 09:46
  • Quote van 22 Feb 2021 om 21:45
   En wat kun je met zo’n QR code?
  Scannen
 • 22 Feb 2021 om 21:45
  En wat kun je met zo’n QR code?
Saturday 6 March 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›