Radio Camataru S03E20 | Door de ogen van hoofdscout Karel Brandsma

1
Radio Camataru S03E20 | Door de ogen van hoofdscout Karel Brandsma

In de week van de honderdste geboortedag van Abe Lenstra schuift hoofdscout Karel Brandsma aan! Zijn vader Marten Brandsma was in de eerste glorieperiode van Heerenveen ook een iconische aanvaller. Hij troefde Abe tot twee keer toe af als clubtopscorer en maakte in 1950 het winnende doelpunt maakte in de legendarische 6-5 overwinning op Ajax.

Presentator Hielke Biemond en sidekicks Redmer Wijnsma en Marnix Eringa krijgen een mooie geschiedenisles van zijn jongste zoon. Daarnaast gaan zij met Karel Brandsma uitgebreid in op de scouting van sc Heerenveen, waarin hij al sinds 1989 actief is. Dat doen zij mede aan de hand van de vele vragen die onze luisteraars hebben gesteld.

Hoe is het om te werken als scout in coronatijd? Hoe is de scouting van onze club veranderd in de decennia dat Brandsma daarin actief is, en hoe staat het er nu voor? Waarom is het tegenwoordig zo moeilijk om een goede spits te vinden die met winst wordt verkocht? En hoe moet het verder als Brandsma straks met pensioen gaat?

Uiteraard blikken de heren ook met Brandsma terug op de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk, onderbouwen zij hun nominaties voor de Camataruaan van de week. Dat alles en veel meer, zoals de wekelijkse Cammie Quiz en de voorspellingen, hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify, Podbean of Google Podcasts.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Nov 2020 om 21:55
    Erg leuke uitzending weer. Kan me nu ook verheugen op de volgende uitzending. Mooi pass maar door vraag van Karel. Mooiste wedstrijd in het ALS. Dat waren er nogal wat :)
Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›